Flat Preloader Icon

Over ons

3D Advies is in 2011 opgericht door Marita Verkaik. In de daaraan voorafgaande vijftien jaar heeft zij gewerkt als Quality Assurance Manager bij Boskalis Noordwest Europa, als hoofd van de landelijke afdeling Bodemmaterialen (Oppervlakte-delfstoffenwinning) bij Domeinen, als senior vastgoeddeskundige bij het Rijksvastgoed- en ontwikkelingsbedrijf en als interdepartementaal beleidsadviseur bij de Raad voor Vastgoed van de Rijksoverheid (Ministerie van Financiën).

Zij heeft de opleiding Milieutechnologie aan de Hogere Agrarische School in Den Bosch gevolgd en aansluitend de Post-HBO opleiding Schone Technologie. In 2010 behaalde zij de postacademische vastgoedopleiding Master of Real Estate aan de Tias Nimbas Business School, hetgeen gehonoreerd is met de titel ‘MRE’ door de Technische Universiteit Eindhoven.

Sinds 2012 is zij lid van de RICS als Chartered Planning and Development Surveyor en Expert Duurzaamheid. Daarnaast fungeerde zij binnen de RICS 10 jaar lang als raadgever voor aspirant leden en heeft zij als assessor regelmatig zitting in de examencommissie gehad.

Zij is vijf jaar lang voorzitter geweest van de RICS Vakgroep Grondzaken die zich inzet voor een kwalitatieve manier van kennisdelen. Met enige regelmaat zijn door deze Vakgroep themamiddagen georganiseerd waarbij gezaghebbende sprekers het podium beklommen hebben.

Voor het vakblad Grondzaken in de praktijk schreef zij artikelen over Organische Gebiedsontwikkeling en Het Nieuwe Wonen.
Een beperkt overzicht met uitgevoerde opdrachten vindt u hier.

Pieter Maclaine Pont is als juridisch adviseur verbonden aan het bureau. Hij volgde een opleiding Nederlands Recht aan de Universiteit van Utrecht en heeft gedurende de afgelopen vijftien jaar veel ervaring opgedaan als vastgoedjurist en met name met het opstellen en controleren van contracten. Hij is tevens vraagbaak en adviseur voor private en publieke partijen bij diverse vastgoedtransacties. Ook fungeert hij regelmatig als onderhandelaar in het kader van aankopen voor derden, ook in het kader van het minnelijk verwervingstraject (Ow).

Contact

Voor meer informatie en een eerste
vrijblijvend gesprek:

Ing. Marita Verkaik MRE MRICS RT
Hoogemierdseweg 16
NL 5094 AA Lage Mierde